Billie verovert Gent

Gent is onze home-town, dus onder de 3 torens voelt Billie Cup zich al helemaal thuis. Op de Gentse Feesten van 2018 hebben we bewezen dat we een stevig feestje kunnen bouwen zonder wegwerp. Die tien zotte dagen smaakten naar meer. Kunnen we ook de rest van het jaar overschakelen op herbruikbare bekers? Jawel, met Billie Cup gaat dat zeker lukken!

De Stad Gent investeerde in een limited edition met de skyline van de stad. De Billie Cup wordt in Gent een ‘schuune mokke’ genoemd. Schepen Tine Heyse zet mee haar schouder onder het initiatief: “Wegwerpbekers nemen veel plaats in de publieke vuilnisbakken en belanden jammer genoeg ook vaak op de grond. Ze zijn niet recycleerbaar, een verspilling van grondstoffen en ook een belangrijke bron van zwerfvuil. We zijn dan ook heel blij met de komst van Billie Cup, een herbruikbaar en duurzaam alternatief.”

Wij zijn enorm trots op de horecazaken die samen met ons dit avontuur aangaan. Zij zijn de échte pioniers, die hun klanten willen aanmoedigen om voor Bilie te kiezen en niet voor vervuilende wegwerpbekers. Onze bekers zijn bij de lancering al meteen te vinden op 20 locaties in Gent. Dat is straf, al zeggen we het zelf. Billie’s Best Friends Forever, merci om in ons idee te geloven. Jullie zitten voor altijd in ons hart.

We roepen alle Gentenaars op om mee te doen. Steun Billie Cup en haal je take away bij één van de deelnemende zaken. Of moedig jouw favoriete zaak om zich bij aan te sluiten. Billie is altijd op zoek naar nieuwe vrienden.

5 Responses
  1. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

  2. Hi there! I just want to give an enormous thumbs up for the great data you’ve gotten here on this post. I will be coming again to your weblog for more soon.

Leave a Reply